EkoGroup Vila, noul sediu administrativ al Eko Group pe strada Polonă nr.19, sector 1

EkoGroup Vila

Începând cu data de 06.06.2024, EkoGroup Vila, situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, București, devine noul sediu administrativ și corporate boutique al companiei Eko Group. Această schimbare marchează o nouă etapă în evoluția companiei, combinând eleganța și tradiția unei clădiri istorice cu inovația și dinamismul unui centru de afaceri modern. EkoGroup Vila promite să ofere un mediu ideal pentru desfășurarea activităților de business, întâlniri corporative și evenimente de lux.

Istoria și Arhitectura EkoGroup Vila

O clădire cu tradiție

EkoGroup Vila, cunoscută anterior ca Casa Tătărăscu, este un exemplu remarcabil de arhitectură neoflorentină și neoromânească. Construită în anii ’30 de arhitectul Alexandru Zaharia, clădirea reflectă eleganța și rafinamentul epocii interbelice. Detaliile decorative, cum ar fi steme ale vechilor provincii românești și frizele cu motive de păuni și lei, adaugă un farmec aparte clădirii.

Transformarea în EkoGroup Vila

După ce a fost recuperată de familia Tătărăscu post-Revoluție și transformată temporar în restaurantul Heritage, clădirea și-a schimbat din nou destinația. În 2024, EkoGroup Vila a devenit sediul administrativ al Eko Group, păstrându-și totodată caracterul de boutique corporate. Renovările recente au păstrat intacte detaliile istorice, în timp ce au fost integrate tehnologii moderne și facilități de ultimă generație.

Serviciile oferite de Eko Group

Rețea Digitală DOOH (indoor)

Eko Group oferă servicii de publicitate prin intermediul unei rețele digitale DOOH (Digital Out-Of-Home) situate în peste 100 de locații premium. Aceste display-uri și totemuri digitale indoor sunt esențiale pentru creșterea vizibilității brandurilor și atragerea loialității clienților.

Generare de LEAD-uri cu AI

Utilizând tehnologii avansate de inteligență artificială, Eko Group oferă servicii de generare de LEAD-uri pentru diverse tipuri de afaceri. Această metodă inovatoare ajută companiile să atragă clienți potențiali și să crească rata de conversie.

Marketing Politic

Eko Group este specializat și în marketingul politic, oferind strategii de campanie personalizate pentru politicieni și partide. Aceste servicii includ planificare strategică, promovare media și gestionarea relațiilor publice.

Promovare Presă (PR)

Serviciile de promovare în presă oferite de Eko Group includ crearea de articole personalizate, optimizate pentru SEO, și distribuirea acestora în diverse publicații. Aceasta ajută la creșterea vizibilității online și atragerea unui public mai larg.

Închiriere Totemuri 4K

Eko Group oferă și servicii de închiriere de totemuri 4K pentru publicitate de înaltă calitate. Aceste totemuri sunt ideale pentru evenimente, expoziții și alte ocazii speciale, asigurând o vizibilitate maximă.

Steaguri Direcționale

Publicitatea prin steaguri direcționale este o altă soluție oferită de Eko Group. Aceste steaguri sunt plasate strategic pentru a atrage atenția și a ghida publicul către locațiile dorite.

EkoGroup Vila: Facilități și Oportunități

Un mediu ideal pentru afaceri

EkoGroup Vila oferă un cadru elegant și profesional pentru desfășurarea activităților de afaceri. Fiecare detaliu al clădirii a fost gândit pentru a crea un mediu propice pentru productivitate și creativitate. De la birouri moderne și spații de întâlnire bine echipate, până la saloane private și biblioteci, EkoGroup Vila este locul perfect pentru a dezvolta și consolida relațiile de afaceri.

Evenimente corporate de lux

EkoGroup Vila este, de asemenea, locul ideal pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Companiile sunt invitate să profite de facilitățile de top și de atmosfera elegantă pentru a organiza întâlniri, conferințe, seminarii și alte evenimente speciale. Pentru mai multe informații și pentru a rezerva locația, vizitați https://ekogroup-vila.ro/.

Locație premium în sectorul 1

Situată pe strada Polonă nr.19, în sectorul 1 al Bucureștiului, EkoGroup Vila beneficiază de o locație premium, accesibilă și prestigioasă. Apropierea de centrele de afaceri și instituțiile importante din capitală face din EkoGroup Vila o alegere excelentă pentru sediul oricărei companii de succes.

Echipa Eko Group

Echipa Eko Group este formată din profesioniști dedicați, fiecare contribuind cu expertiza și entuziasmul său la succesul companiei. Sub conducerea CEO-ului Eduard Petrescu, echipa Eko Group se angajează să ofere servicii de cea mai înaltă calitate și să creeze valoare pentru clienți. Printre membrii echipei se numără:

 • Ciprian Petrescu, Managing Partner
 • Monica Badea, Director Vânzări
 • Ovidiu Cioflan, Business AI Manager
 • Ioana Pintea, Manager Vânzări
 • Adina Bulancea, Expert Vânzări
 • Beatrice Irimia, Junior Sales Advertising
 • Alexandra Bold, Junior Sales Advertising
 • Stanca Negreanu, Jurist
 • Mihai Ionescu, Asistent Departament Juridic
 • Valentin Ene, Coordonator Departament Operațional
 • Marius Cristea, Alpinist
 • Nicholas Petrescu, Junior Grafic Designer Canva
 • Malina Constantin, Asistent Junior AI
 • Bogdan Baros, Asistent AI
 • Radu Ciobanu, Junior WordPress
 • Alexandra Chivu, CopyWriter

Fiecare membru al echipei joacă un rol esențial în succesul companiei, contribuind la crearea unui mediu de lucru pozitiv și inovator.

Testimoniale

Recenziile clienților sunt esențiale pentru Eko Group. CEO-ul Eduard Petrescu subliniază importanța feedback-ului primit de la clienți, care ghidează și inspiră echipa să exceleze. Iată câteva dintre testimonialele clienților:

 • Mircea Miculescu, CEO: “Colaborând cu Eko Group de-a lungul anilor, am fost mereu impresionat de profesionalismul și dedicarea lor. Serviciile lor de publicitate outdoor au transformat complet vizibilitatea afacerii mele în București.”
 • Daniel Vaida, CEO: “Eko Group nu este doar o companie de publicitate, este un partener de încredere. Valorile lor, precum responsabilitatea și onestitatea, se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizează.”
 • Larisa Panait, Marketing Manager: “Eko Group a transformat complet modul în care ne promovăm afacerea. Publicitatea lor outdoor prin steagurile direcționale a avut un impact imens asupra vizibilității brandului nostru.”

Contact

Pentru mai multe informații despre serviciile oferite de Eko Group sau pentru a programa o vizită la EkoGroup Vila, nu ezitați să contactați echipa. Puteți accesa site-ul oficial al Eko Group pentru detalii suplimentare și pentru a descoperi toate soluțiile de publicitate și marketing disponibile.

Adresă

EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1, București

Telefon

+40 771 303 303

Email

office@ekogroup.ro

EkoGroup Vila reprezintă o nouă eră în istoria companiei Eko Group, combinând tradiția și eleganța unei clădiri istorice cu inovația și dinamismul unui centru de afaceri modern. Situată pe strada Polonă nr.19, în sectorul 1 al Bucureștiului, EkoGroup Vila oferă un mediu ideal pentru desfășurarea activităților de afaceri, întâlniri corporative și evenimente de lux.

Eko Group se angajează să ofere cele mai bune soluții de publicitate și marketing, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărei afaceri. Cu servicii variate, de la rețele digitale DOOH și generare de LEAD-uri cu AI, până la marketing politic și promovare în presă, Eko Group este partenerul ideal pentru succesul afacerii dumneavoastră.

Companiile sunt invitate să profite de facilitățile de top și de atmosfera elegantă a EkoGroup Vila pentru a organiza întâlniri, conferințe și evenimente speciale. Pentru a afla mai multe și pentru a rezerva locația, vizitați https://ekogroup-vila.ro/. EkoGroup Vila nu este doar un sediu de afaceri, ci un simbol al excelenței și inovației în business.

Pentru mai multe detalii și pentru a descoperi toate serviciile oferite de Eko Group, vizitați site-ul oficial. EkoGroup Vila vă așteaptă să explorați oportunitățile și să vă bucurați de facilitățile de lux oferite de această locație unică.

Articole Recente