Speedwell: Dezvoltatorul care schimbă fața imobiliară a României

dezvoltator

Speedwell este un dezvoltator imobiliar de top în România, cunoscut pentru proiectele sale inovative în domeniul birourilor și rezidențial. Compania se concentrează pe standardul european de construcție (BREEAM și WELL), oferind spații verzi, terase generoase și toate facilitățile la doar 15 minute distanță pe jos.

Proiectele Speedwell sunt sustenabile și redefinesc confortul urban în România. Acestea se află în locații de clasă AAA și se concentrează pe transformarea urbană și îmbunătățirea calității vieții.

Proiecte rezidențiale și de birouri inovatoare

Speedwell este un dezvoltator imobiliar de top în România, cunoscut pentru proiectele sale inovative în domeniul birourilor și rezidențial. Compania se concentrează pe construcții de calitate, care respectă standardele europene, și oferă o atenție deosebită spațiilor verzi și confortului locuitorilor. Cu peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri și peste 6.000 de apartamente rezidențiale construite, proiectele Speedwell se remarcă prin designul lor inovator și sustenabil.

Proiecte mixte și dezvoltări premium

Speedwell este un dezvoltator imobiliar de top în România, cunoscut pentru proiectele sale inovative în domeniul birourilor și rezidențial. Compania se remarcă prin proiectele mixte care aduc împreună atât spații de birouri moderne, cât și apartamente rezidențiale de lux, într-un singur complex.

Proiectele mixte dezvoltate de Speedwell oferă clădiri de ultimă generație, dotate cu facilități extraordinare și servicii premium, pentru a crea un mediu de lucru sau de trai confortabil și atrăgător. Aceste dezvoltări redefinesc conceptul de calitate și oferă o experiență unică pentru ocupanți.

În plus, Speedwell este cunoscut pentru proiectele rezidențiale de lux, cum ar fi GLENWOOD ESTATE în Corbeanca. Acest proiect propune un stil de viață sigur, sustenabil și în armonie cu natura, oferind locuințe moderne și elegante, înconjurate de spații verzi generoase.

Noutăți și parteneriate

Speedwell, un cunoscut dezvoltator imobiliar din Romania, continuă să aducă inovație și valoare pe piața imobiliară. Compania a anunțat recent începerea construcției celui de-al doilea bloc rezidențial din proiectul mixt PALTIM din Timișoara. Proiectul a generat deja un interes semnificativ, cu vânzări care au depășit 40%.

Pentru pasionații de lux și exclusivitate, Speedwell a lansat în Corbeanca proiectul GLENWOOD ESTATE, un ansamblu premium de vile. Proiectul oferă 209 vile, cu design elegant și finisaje de înaltă calitate. GLENWOOD ESTATE reprezintă o oportunitate rară de a locui într-un mediu rezidențial select, cu natura la ușa casei și facilități de primă clasă.

Inovarea și colaborarea sunt valori importante pentru Speedwell. În parteneriat cu Hili Properties, compania a semnat noi contracte de închiriere pentru MIRO Offices. Situat într-o locație de prestigiu, MIRO Offices este un complex modern de birouri, construit pentru a satisface nevoile afacerilor contemporane. Cu o rată de ocupare de peste 90%, MIRO Offices demonstrează popularitatea și calitatea spațiilor create de Speedwell.

Despre Speedwell

Speedwell este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România. Compania se remarcă prin proiecte inovative și de înaltă calitate, care respectă standardul european de construcție BREEAM și WELL. Cu o experiență vastă în industria imobiliară, Speedwell este un lider în domeniu, aducând schimbări semnificative în peisajul urban al României.

Prin proiectele sale inovatoare, Speedwell se concentrează pe construcții de calitate și sustenabilitate, creând spații confortabile, sigure și prietenoase cu mediul înconjurător. Fie că este vorba despre proiecte rezidențiale sau comerciale, Speedwell pune accentul pe noi concepte și tehnologii, oferind beneficii atât locuitorilor, cât și mediului.

Ca dezvoltator imobiliar de încredere, Speedwell se angajează să ofere standard european de calitate în toate proiectele sale. Prin implementarea standardelor BREEAM și WELL, compania asigură clădiri și spații care îndeplinesc cele mai înalte criterii de performanță și eficiență energetică.

FAQ

Care sunt proiectele dezvoltate de Speedwell?

Speedwell este cunoscut pentru proiecte rezidențiale și de birouri inovatoare în România, precum GLENWOOD ESTATE în Corbeanca și MIRO Offices.

Ce se evidențiază în proiectele Speedwell?

Proiectele Speedwell sunt recunoscute pentru construcțiile de calitate, standardele europene, spațiile verzi și atenția acordată confortului.

Ce oferă Speedwell în proiectele sale mixte?

Speedwell dezvoltă proiecte mixte care combină birourile și rezidențele, oferind clădiri moderne, facilități deosebite și servicii premium.

Ce noutăți și parteneriate a anunțat Speedwell recent?

Speedwell a demarat construcția celui de-al doilea bloc rezidențial din proiectul PALTIM din Timișoara și a semnat noi contracte de închiriere pentru MIRO Offices. Compania a încheiat parteneriate cu Hili Properties și a lansat vânzările pentru GLENWOOD ESTATE.

Ce caracteristici definește Speedwell ca dezvoltator imobiliar?

Speedwell este un dezvoltator inovator, care se concentrează pe construcții de calitate, sustenabilitate și aducerea standardului european în România. Compania este recunoscută ca lider în domeniu.

Articol realizat de EkoGroup.ro

Articole Recente