Laura Cosoi Dezvăluie Casa de Vis: Un Cămin Idilic pentru Familie

Laura Cosoi

Laura Cosoi, actrița cunoscută și iubită de publicul din România, și-a deschis ușile casei pentru fani, dezvăluind un cămin de vis unde locuiește alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, și cele trei fetițe ale lor. Locuința lor emană căldură și stil, reflectând personalitatea vibrantă și gusturile rafinate ale Laurei.

Casa este decorată cu o atenție deosebită la detalii, combinând elemente moderne cu accente tradiționale. Fiecare cameră este amenajată pentru a oferi confort și funcționalitate, dar și pentru a crea o atmosferă plăcută și primitoare. În mod special, camera fetițelor a atras atenția tuturor datorită decorului de poveste.

O Cameră de Poveste pentru Fetițe

Camera fetițelor este cu adevărat deosebită, inspirată din basme și povești pentru copii. Laura Cosoi a ales culori pastelate și mobilier cu design jucăuș pentru a crea un spațiu magic unde fetițele se pot juca și visa. Pereții sunt decorați cu desene delicate, iar patul este în formă de casuță, completat de luminite de poveste care adaugă un plus de farmec încăperii.

Living-ul și Bucătăria: Spații de Relaxare și Socializare

Living-ul este amenajat într-un stil modern, cu accente rustice, și este locul perfect pentru reuniuni de familie și seri relaxante. Canapelele confortabile și decorațiunile alese cu grijă contribuie la crearea unui ambient cozy. Bucătăria, pe de altă parte, este dotată cu echipamente moderne, fiind spațiul ideal pentru gătit și savurat mese delicioase în familie.

Grădina și Exteriorul Casei

Exteriorul casei nu este mai prejos, având o grădină mare unde copiii se pot juca în voie. Grădina este amenajată cu flori și plante decorative, oferind un spațiu verde liniștitor. Este locul perfect pentru picnicuri în familie sau pentru a savura o cafea în aer liber.

BusinessWoman.ro

Articole Recente